در مورد حلال یا حرام بودن دریافت وام طلا [ از نظر ربا ] نظر و حکم چند از مراجع محترم تقلید همراه با پیوست به صفحه سایت ایشان را به قلم آنها در اینجا گردآوری خواهیم کرد

ابتدا در مورد قرض دادن و قرض گرفتن طلا و نقره از دیدگاه اسلام بپردازیم
قرض دادن و قرض گرفتن طلا و نقره جایز است و اشکالی ندارد. هیچ یک از علمای مسلمان آن را رد نکرده اند، چه طلا و نقره به صورت سکه باشد، جواهر، شمش یا غیر آن.
پس قرض گرفتن طلا برای انسان جایز است به شرطی که بعداً معادل آن را برگرداند.
ابن منذر رحمه الله می گوید:
علمایی که ما از آنها علم گرفتیم اتفاق نظر دارند که قرض گرفتن دینار (سکه طلا)، درهم (سکه نقره)، گندم، جو، کشمش، خرما و هر نوع غذای دیگر، خواه برحسب حجم باشد یا بر حسب حجم، جایز است. وزن.
پایان نقل از الاشراف على مذاهب العلماء (۶/۱۴۲)
در مرشد الحیران (شماره ۶۹ ۰) آمده است:
قرض گرفتن طلا و نقره ضرب شده [یعنی دینار و درهم] بر حسب وزن و نیز به عدد در صورت صحیح بودن وزن جایز است و قرض گیرنده می تواند آنچه را که قرض گرفته است به صورت مشابه برگرداند. عددی از همان نوع و وزن، یا ممکن است همان وزن اما عدد متفاوتی را پس بدهد. پایان نقل قول
آنچه از نظر اسلام جایز نیست، فروش طلا و نقره یکی به دیگری (بدون اینکه معاوضه در همان جلسه ای که معامله در آن توافق شده باشد) [ربع الناسعه] یا بیع به دیگری است. اگر معامله طلا با طلا باشد یا نقره در مقابل نقره، وزن متفاوت است.

اما در مورد سوال اصلی مقاله یعنی وام طلا جایز است ؟
برای درک بهتر موضوع در ذیل چند نمونه سوال و جواب پیرامون موضوع جایز بودن وام طلا از مراجع تقلید اسلام ذکر شده است
از علمای کمیته دائمی نیز پرسیده شد:
من شرکتی دارم که تجهیزات برقی را به صورت اقساطی و به صورت وام تضمین شده می فروشم. وقتی مشتری برای خرید یک وسیله برقی به مبلغ معینی مراجعه میکند، از او وثیقه طلایی معادل آن قیمت یا کمی کمتر از آن میخواهم که آن را به عنوان وثیقه نگه میدارم تا تمام اقساط مورد نیاز را پرداخت کند. او در یک دوره معین وقتی مشتری پرداخت آن اقساط را در مدت توافق شده تمام کرد، من وثیقه را به طور کامل به او باز می گردانم همانطور که از او دریافت کردم. آیا کاری که من انجام میدهم روش صحیحی برای برخورد با وامهای تضمین شده است؟

آنها پاسخ دادند:
درخواست شما از کسانی که اقلامی را از شما به صورت نسیه می خرند وثیقه بدهند تا آن اعتباری که از نظر ارزش مشابه باشد، خواه طلا باشد یا هر چیز دیگری، شرعاً جایز است. (جایز بودن) وام های تضمین شده در قرآن و سنت و با اجماع علما ثابت شده است. مقصود از وثیقه ضمان دین با چیزی است که فروش آن شرعاً جایز است تا در صورت ناتوانی وام گیرنده از وثیقه یا قیمت آن، دین ادا شود. اما باید از وثیقه به خوبی مراقبت کنید، زیرا امانتی است که در اختیار شما گذاشته شده است. اگر قرض گیرنده بدهی خود را پرداخت نکند یا وثیقه را نفروشد تا از قیمت آن به شما بازپرداخت کند.
پایان نقل از فتاوی اللجنه الدائمه (۱۱/۱۴۰-۱۴۱)
پاسخ سوال شماره را ببینید. 132648 برای اطلاع از حکمت در جواز وام های تضمین شده.
ثانیا:
اگر ارزش این طلایی که به عنوان وثیقه داده می شود به نصاب (حداقل آستانه پرداخت زکات) برسد یا طلای دیگری داشته باشید که وقتی به آن اضافه شود به نصاب می رسد، زکات باید زمانی به آن داده شود. یک سال کامل از زمانی که در اختیار شما قرار گرفته می گذرد. این که به عنوان وثیقه برای بدهی نگهداری می شود، به این معنا نیست که وجوب دادن زکات از آن ساقط می شود، زیرا شما همچنان مالکیت کامل آن را دارید.
پس همان طور که ذکر شد منعی بر این نوع وام نشده وام طلا آرمان با در نظر گرفتن تمامی شرایط وام با رهن گذاشتن طلا با کمترین درصد سود ممکن بدون ضامن و بدون نوبت در سریعترین زمان تسهیلات شما را پرداخت خواهد کرد برایدکسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت و یا دریافت نوبت با شماره تماس ۰۹۱۲۷۶۵۷۴۳۲ تماس حاصل فرمائید .
و خداوند داناتر است.
با سلام و تشکر از مطالب بسیار زیبا شما من میخوام وام طلا بگیرم آیا شما شعبه و یا نمایندگی رو در شه رسراب یا تبریز دارید بسیار سپاس گذارم از شما
با سلام ، خیر متاسفانه وام طلا آرمان در هیج کجا شعبه ایی ندارد و تنها شعبه اصلی ما در استان البرز شهرکرج می باشد
با سپاس از شما